MONEEEY MONEEEEy

Chaa chaa era små pillare! nusitter jag noch räknar min ekonomi och den ser helt okey ut. tänkte dra till stan och shoppa sönder och sen dra till D om han är vaken! aja ville ba skriva kort eftersom att jag inte skrivit så mycket. kanske skriver i kväll om jag inte dör!



Pusshejsmek mig :D

Grönan (igen) med Älskling! :D

Heeejsan alla pillare! ligger i sängen och försöker rycka upp mig. känner mig lite hängig då blir nog hemma i morgon så har ni tråkigt vet ni vart jag finns! pratade nyss med min älskling Emma ( min blivande fru). vi planerar tt åka till grönanoch typ bara ha en myssssssdag med varandra. var sjukt länge sedan jag såg henne så ska bli sjukt KULLLL! sen så måste jag åka till Farmor och hämta mina pengar så att jag kan hitta något finnt att ha på mig och saker med mig till grekland!

Aja nu ska jag chatta lite och dunka musik så ni får knulla vidare dena underbara kväll.

Pusshejsmekdig! :D


Peddddddo<3 fängelse :D

shuu alla pippi långstrumpare och emilare nu ligger jag i sängen och lyssnar på pappas snarkningar. i morogn e det skoja JIPPI FEST eller något liknande. ska igentligen ha skrivit sjukt mycket på 2 arbeten men vipps så " tappa" lina lusten för att skriva. ( väldigt ovanligt). aja nu ska jag hitta peddos på internet som kan underhålla mig med sin minimala hjärna.

PUSSHEJ SMEK DIG!


Fishville! :D

HEJSAN HOPPAS ERA SMÅ FILEFJONGER. har suttit på fishville sen jag vaknade typ och väntar nu på min lunch. Efter lunchen ska jag städa lite efter att dom har byggt ett nytt tak. tänkte faktiskt ha shorts och linne i dag kanske bikini är ju sjukt varmt ute och jag behöver ju lite färg ^^

Aja tror jag hörde matklockan ringa så pusshej smek dig! :D



Bilden är från 2008 det är lisa och jag men jag syns typ inte ^^


FREDDDAG med Lite blandat ^^

Heejsan alla emosar och fjortisar. Kom nyss in efter att ha kört lite med fyrhjulingen och tagit en tur med primör. Sjukt jag har inte kört häst och vagn på säkert 1 år och nu så har jag kört 2 dagar i rad. ska  Nu försöka få med min pappa på bio men vet bara inte vilken film jag vill se. är lite sugen på robin hood filmen för att NI VET VEM är med (Russell Crowe).

Nej men urk nu ska jag ut och röra på fläsket
PUSS HEJ SMEK DIG! ^^



En dansk låt som bara inte går att sluta lyssna på !


GRÖÖÖÖÖÖÖNALUND som inte är grönt !

Shuuu alla bruttor och wannbe gangsters. Sitter i Lisas säng och fönar håret. ska snart dra till grönan i deta underbara skitväder. ska väl bli kungligt kul! Lisa min kära syster håller på att dra på sig 5 strumpbyxor för att hennes fettfria kropp inte ska frysa henne till döds!

Juste nu är det bestämt jag ska ta mig i kragen och värkligen blogga! HAHAHAH sagt det minst 10000000 gånger men ska fan gört. måste bara få årdning på designen och sådant skit :D 

Aja nu måste jag föna klart håret innan jag får lockar.

Pusssheeej smek dig! :D


RSS 2.0