Grönan ! <3

 hejsan alla döda och levande. I dag ska jag till grönan med min sneela syster som aldrig vaknar så ska snart ner och väcka henne!
Känner att vi inte vill vara hemma och slappa mer.


pusshejsmek dig !´




Dena låt måste ju alal stockholmare kunna annars e det ju pinsamt ! :D

R.I.P Elsa backlund alla ängel ! <3

R.I.P Elsa Backlund Allas glädje ängel!<3

Kommer sakna dig! gud tar vissa för att dom har gjort sin sak på jorden. du gjorde mer än din sak och gav glädje till alla omkring dig och ingen såg att det va du som behövde glädjen. ingen kunde någonsin tänka att du skulle sätta snaran runt halsen och försvinna. men vi ses sen när jag har gjort min uppgift på jorden!



Snabb redovisning på allt skit :D

shuuu alla med aids och dom utan! I dag är det min dag att göra middag! tänkte göra Bakad potatis med räkröra men vet inte riktigt om det e bra eller dåligt! hahahahah.:D

är helt slut efter pappas och min bilresa. vi åkte till ullared påvägen hem och pappa va påväg att döda någon! hahahaha, åk aldrig dit med din pappa bara en varning. aja vi köpte massa saker som vi har hemma redan man enligt pappa behöver vi mer.

i går blev det officielt att jag, issa, emma och ale drar till gbg ! whiiiiiiii ! :D hahaha vi kommer göra gatorna osäkra (igen). 
 

I morogon blir det grönan så om du vill hänka e det bara att skicka ett sms! man måste ju lixom använda sitt guldkort när man har det  !:D

Är det bara jag som hatar clownerna och det på grönan??? dom värkar ha som hobby att jagga mig :S sjukt BLÄÄÄÄ! hahahaha:D

nej nu ska jag handla middagen så ta hand om era hjärta och glöm inte bort mig ! :D <3





eftersom att jag sitte rpå lisas dator finns det typ bara bilder hon är med på!


bilresan till gbg börjar nu! :D

heejsan hoppas falleralera när sommarn kommer blir vi alla gla! nu sitter jag framför datorn innan pappa startar bilen och jag har 6 timmar bilresa framför mig. drar till göteborg för att se på en bil  vi kanske ska köpa. tycker dock att 6 timmar är mycket men har inte sovit något i natt för att jag tänkte sova hela väg dit... ( smart man är).


Aja nu hör jag pappa ropa så jag skrive rnär jag kommer hem eller till en dator.


Puss Pusss alla pillare !



Halmstad är en myss stad ! ;D

heej alla fucking äckliga göteborgare opch alla älskade stockholmare. ( älskar göteborg också men men ). losat min mobil så har ett nytt numer. så får ni ett sms från något äckel så e det bara mig ! :D

inte mycket har hänt i dag så har inte något att skriva om. men kan skriva lite om halmstad.
varit i halmstad och det va kul. träffade sjukt många nya underbara människor. på dagarna sat vi mest hos en som heter Dejan och på kvällarna tog man fram spriten och drack. 
när man dricke rvet alla ätt mycket hände rmen orkar inte skriva det ( moahahha slö). men jag fick 2 nya hål i örat. i dag e första dagen som det inte gör ont hahahahah! 

i morgon drar jag till göteborg igen för att se på något med pappa. 
vi åker i morgon kväll men kommer hem på lördagen igen..


( old bild men men)

 

                       

RSS 2.0