CHIRSMAS IS ON HIS WAY!

INTE TAGGAD FÖR SKOLAN! hade prov nyss och vem somnade? Jooo jag. aja nog med skolan.. fy vad kallt det har börjat bli ute och ingen vinter jacka har man så man fryser skit mkt. Måste hitta en jacka i frankrike annars kommer jag dö av dena kylan. Har ni hört att det ska bli den kallaste vintern på 1000år ? Visst blir man glad när man hör sådant. NOOOOT!



Amanda jensen- another chrismas

OJOJ! tidigt

Sitetr här i soffan med oliver och väntar på att skolan ska börja. har faktiskt inte hänt så mkt i dag eftersom att klockan är 08.39 och jag e typ helt borta.! så blire när karlsson e trött. allt går åt helvetet då eftersom jag typ blir som en zombi och går men hjärnan funkar inte :D
Jag skriver mer sedan OCH JAAA jag lovar det :D

BLÄÄÄÄÄÄÄÄK

SJUUUUUUUUUUKT JOBBIG DAAAG! hade 3 timmar engelska och 3 timmar media produktion och vi gjorde samma sak på båda lektionerna och jag kunde inte göra något för allt jag har kvar måste jag göra hemma så sat typ bara på en stol och glodde : (




made my day so carzy

OMFG DÖDA MIG! Alex går mig på nerverna. ska punktera upp allt jobbigt han har gjort i dag !

1: kasta en svart penna på mig så min tröja har fläckar.
2: spelar boten anna
3: ser på pokemon.
4: lurat mig så jag fick stå upp på rasten



HAHHAHAHA överdrivarn jag är då. : ))


I dag blir träning. äntligen får jag träna inte gjort det på 2 veckor nu. ska kämpa så det sprutar blod ur näsan,öronen och ögonen! : ))


Nee nu ska jag byta om pusspuss!

fuck the krog.

Heeej! i Går var jag på fest och hade det kuult! träffade roligt nytt folk och kan nu utöka min facebook med några  nya personer. som ni ser i det förra inlägget så var en som heter simon och kim där. jag skulle möta dom vid pressbyrån och senare gå till festen men jag ahr fan aldrig varit med om några segaste människor. mina BRÖST  frös sönder! men efter en låååång väntan gick vi vidare. : )) det var ganska off när vi kom dit så jag smsa victor som kom med en kompis och helt plötsligt blev alla taggade. ( kan dock vara att dom hann dricka lite mer.).

sitter nu här och ser på MTV och ska snart enr och sola för jag är vit som en alvedon. tänkte göra en ansiktsmask också för jag ser så sjukt sliten ut ! en riktig tjej dag alltså : ))

Några bilder från i går!




Blev inte så många bilder! : ))


Simon got poweeer!

Jag simon och kim sitter på en fest och dricker kaffe och äter bullar! vill ni komma ? NI FÅR INTE!( MOHAHAHAHAHAHHAHAHAHA) Bara för här får bara alla"Kända"! människor vara! så fuck off och gå och dö losers ! :D
Många bög pussar simon carlström ! : )))

döden?

skrivit en ny text och tänker lägga upp den här. anser den inte så bra men skrevd en på 10 min och spenderade jag lite mer tid kanske den hade blivit bra!


Dagen jag dör skulle du kunna leva vidare som du gör i dag. Skulle du kuna älska någon annan som du älskar mig i dag? Jag skulle inget annat än att se dig leva vidare fast jag inte orkade. Det finns svar till min död och dom hittar ni längst ner i mitt hjärta.  Hjärtat är stort och din kärlek kunde inte vinna över resten så den delen du hade tog senare den delen som alltid levt inom mig. Den svarta, ångest och depprimerade delen har jag levt med hela mitt liv men när slutet närmade sig var den starkare än vanligt och jag orkade inte kämpa emot den. Jag la mig i sängen med burken och flaskan. Jag räknade till tre och fällde en tår medans jag skruva upp locken och gjorde mitt beslut på att ta bort smärtan. I dag ser jag ner på alla som försökte hjälpa mig att få bort den svarta ångest delen från mig men inte lyckades. Jag vill bara att ni ska veta att ni inte kunna göra något utan jag gjorde mitt val att få ett slut på det hela utan att ni skulle bli smittade av den fruktansvärda pest.


bröstcancerfonden !

FORTFARANDE SJUK!  känner att jag kommer efter i skolan och vill gå i morgon men mår jag som i dag blir jag nog hemma i morgon med och kanske blir liggandes i helgen.

Som ni ser högst upp till vänster finns en insammling för bröstcancerfonden. nu ber jag inte er att slösa pengar men tänk om det var din fru, dotter,syster eller kompis som fick bröstcancer. jag gick med för att vissa att jag stöder fonden och det spelar ingen roll och jag inte får in något för jag tänker inte kämpa för att få in pengar utan jag vill bara uppmärksama folk att det finns och ni kan hjälpa.

Nu plingade micron och jag ska försöka äta lite PussPuss!


Kärlek när det gör som ondast!

Ligger nu hemma och är magsjuk! YEEEYH Vad me rkan man önska sig?
Medans jag legat här i min soffa pch ätit äcklig blåbärssoppa som dödar en med sin äckliga smak har jag skrivit lite men texten jag skrev var inte så bra men tänker endå lägga upp den här!


Alla ord du säger alltid dom samma! Varför kan du inte säga ” jag älskar dig ” iställer för att höja handen och skricka ” SLAMPA”. Jag vill inte leva i denna rädsla mer utan ska hitta min egen väg här i livet. En väg utan dig och dina slag och ord. En väg med någon som vågar säga en mening på 3 år utan att höja rösten eller slänga en handflatta i ansiktet på mig. För mig finns det för många ord som sårar varför kan vi inte byta så att det finns mer ord som får en att känna si gälskad och värdig en plats på jorden. Varje dag dör någon för att folk säger ” hora” istälelt för att säga något som kan få den personen att se sig som en värdig person och kanske varit vid liv i dag. Du har en hjärna för att tänka och om du använder den så kankse du kan få någon som ser på sig själv soms kräp att öppna ögonen och inse att den är precis lika vacker som du även om ni inte är lika.

 


a new day

Ska nu börja om på min blogg genom att göra om designen och faktiskt skriva lite mer i bloggen :S

så skrive rinte nu för nu ska jag börja med allt så pusspuss

Who is the best guy ?

BÄSTA KILLEN EVVAAAH IS ......  joakim fredriksson ! :D dont miss that guy ! : )) <3

blaaaa

Chaa!  I går var jag och Carro på Åhlens och testa alla mössor dom hade och tänkte lägga upp vissa bilderna här men känner njaaa över de. I morgon blir det cokså stan med Carro för vi e lediga från skolan och hur gör man inte en ledig dag bra utan shoping? : ))

RSS 2.0