Sämsta dagen evvaaah!

Nuuu blir det att tagga till tärningen.. sjukt trött men man bir nog pigg när man kommer dit.

asså jag har hjärnsläpp vetefan vad jag ska skriva för min dag har varit sjukt off :D hahahah!

skolaaaaa skolaaaa skolaaaa. haha enda som hänt och kommer hända ! :D


Vad finns det att säga ?

Alla ord du säger alltid dom samma! Varför kan du inte säga ” jag älskar dig ” iställer för att höja handen och skricka ” SLAMPA”. Jag vill inte leva i denna rädsla mer utan ska hitta min egen väg här i livet. En väg utan dig och dina slag och ord. En väg med någon som vågar säga en mening på 3 år utan att höja rösten eller slänga en handflatta i ansiktet på mig. För mig finns det för många ord som sårar varför kan vi inte byta så att det finns mer ord som får en att känna si gälskad och värdig en plats på jorden. Varje dag dör någon för att folk säger ” hora” istälelt för att säga något som kan få den personen att se sig som en värdig person och kanske varit vid liv i dag. Du har en hjärna för att tänka och om du använder den så kankse du kan få någon som ser på sig själv som skräp att öppna ögonen och inse att den är precis lika vacker som du även om ni inte är lika.
<3


tingsrätten

I dag var vi i tingrätten och såg ett narkotika fall med skolan. honf riades eftersom att bevisen inte kunde bevisa att hon  var skyldig eller oskyldig då dömdes hon inte. jag tyckte mycket tydde på att hon hade drogerna i sin väska och hon var ägande av det men det är inte jag som dömmer. jag och carro skulle sen tbx för atts e en till men tog fel buss och missade så vi bestämde att vis ka dit på torsdag nästa vecka ochs e om några INTRESANT rättegångar hålls. Sitetr nu på tåget hem och ska göra mitt eget arbete från skolan. sen ska jag spela fotboll i dag. e fortfarande sjukt stel i kroppen men det e bra emd motion så :D


fröken polisss!

sprrrringa

HEEJSAN SVEJSAN! inte skrivit så mycket för mitt liv har varit sååå jobbigt ( NOOT)

I går had ejag träning och känne ri dag hur sjukt trött jag är i kroppen så i dag blir det nog lite springning när jag kommer hem. vet dock inte om det blir mamma eller pappa men blir det mamma så kommer ni kanske se mig.

Jag och carro sitter och testar hur seg msn e ochjag enchokerad över hur allt e seeegt :P
hahaha sen testar vi hur vi kan göra för att det ska gå fortare men vi har inga bra ider utan det går lika snabbt hela tiden. :(



en Vanlig skol dag :D


video !

Heejsan alla älsklingar!
i dag ´slutade jag 11,45 så jag, carro och marcus åt cheesburgare på McSliskas. ja om ni undrar varför det sitter en gurka på fönstret vid liljeholmens McSliskas så var det MARCCCCUS!

När jag kommit hem efter mycket flum så färgade jag lisas hår eftersom att det avr typ rött innan! dock e det lite rött nu med men inte lika.
just nu hade jag tråkigt så gjorde om några bilde roch gjorde en video av dom så tänkte lägga upp den här. dock flashar lisa på en bild men vem bryr sig. Vad är det man säger jo " SEX säljer" :D
'

bilderna är bättre i min dator dom ser lite cp ut i videon


Lisa Iren Dahlman ! <3

AWWWW, idag sat jag på rasten och läste lite bloggar när jag såg att min söta syster hade skrivit värsta texten. kände hur tårögd jag blev:(

vet dock inte vad jag ska skriva för att knäcka det men du är udner bar du med LISA IREN DAHLMAN!

<3


priceless bilder DONT LOOK

heejsan alla mina små ÄLSKLINGAAAAR! ( care?)
I dag så e det inte min dag kan jag ju säga dirreektus. jag TAPPA mitt busskort så jag kunde inte åka hem :(
ringde pappa som fick sätta in pengar på mitt kort så jag kunde köpa en veckas kort.
I dag när jag LOSA kortet så var vi runt slussen och tog bilder och här kommer vissa. titta och njut nu :D

sötta carro!

Melina skulle vissa hur man är en BITTCH! tycker den e ganska söt men tror inte hon kommer tycka det

Alex tog SKIIT många jordgubbar från mig och carro :(
'
var bara tvungen att ta bild på cykeln!

Neeej jag är inte drogad bara trött och sur !

hahah! tog hästsvannsen över ansiktet :D

Fråga inte vem carro tog kort på men han fixa sig för kameran sa hon så hon var bara tvungen !
PUSSPUSS hope u enjoy that


Lite allt möjligt skit och färgningen av mitt hår

Heejsan alla små grodor! sitter i skolan som vanligt med carro och ser på youtube. vi ska ha idrot i dag men så duktig jag är så tog jag fel cäska så jag glömde kläderna.
aja till det jag ville säga. I gpr färgade elin mitt hår och andra kropsdelar som typ mitt ansikte men det lyckades jag tå bort efter lite skrubbande och för att göra saken rolig så har elin några extra leverfläkar på brösten.
jag är ganska nöjd men jag och elin ska färga en gång till i dag för det blev lite olika nyanser så lägger upp en bild i morgon eller dena vecka.


Pelin my bby ! :D


priceless morgon bilder ! :D

En anonym person frågade mig i går hur jag såg ut på morgonen när jag vaknade. Jag tänkte igenom en ide och kom fram till att jag skulle ta en bild direkt efter jag vaknat men nu när jag ser bilden börjar jag ångra mig men tänkte att det kunde väl vara kul att skrämma folk med mit hämska morgonutseende. Så vill ni slippa genomlida sådan fruktansvärd smärta för ögonen SE INTE


FYFAAAN VAD PRICELESS DOM ÄR!

för er som överlevde så ska jag till täby med min syster Lisa. Lisa är sjuk men jag fick henne att åka endå.
Juste i går så pratade jag lite med Elin och så pratade vi om hårfärger och vi kom framtill att jag skulle passa i mörkbrunt så ska kanske ta mig i kragen och färga det i dag om jag inte får ångest i affären !


PUSSSPUSSS på rumpaaah! <3


hämska egobilder :D

SHuuu! i dag var jag hemma för jag mådde inte BÄST om man säger så men i morgon blir det skolan.
i morse ringde mormor och berätta att morfar låg på sjukhus för smärtor i bröstet och nyss fick jag veta att det var bärjan på en hjärtinfark. Thats life!

sitter här nu och tänker snart gå ut med min älsklings hund PUCKO. I morgon ska han till farbror docktorn för han har problem med ögonen och han har blivit lite hängig. :(

tagit lite ego bilder under dagens tråkiga gång och tänkte lägga upp dom galnaste här :D


hahaha godmorgon fröken karlsson

fan vad old jag ser ut. rynkor och allt !

fröken jag fryser

PUSS!

Kissi läppar :D


aja nu ska jag göra något roligare hare gött :D


Perosner som är ALLT!

Jag vill tacka människor som har hållt mig i liv och dom som betyder ALLT för mig !
visst känns det fjortis men dessa personer har något som är specielt och allt specielt ska vissas upp.

Micke Dahlman: Ett liv är ingen dröm utan allt är emot än och utan micke hade jag aldrig vågat kämpat och stå för den jag är. Han är den som kommer få mig till en bra person och någon som har drömmar.

Elsa Backlund: bakom ett lende finns det inte alltid en glad person. man kan inte bara ge andra glädje utan man måste våga folk göra en glad.

Felix ********: En person med ett hjärta av guld. Synd bara att han själv inte vågar inse det för då skulle han aldrig tvivla på sig själv mer. Jag är den lyckligaste människan som fått lära en sådan person som pelix.

loka ******: en person som fått mig att hitta mina problem och lössa dom. En underbar person att skriva texter med.

Lisa Dahlman: pain in the ass men någon jag ahr att kämpa för.

Elin Nordin: var man inte glad blev man.

KUUULT på HAJKEN

HEEEEEEEEMA!

hemma efter en hajk med skolan. Jätte KULT!
tyckte det avr heöt okey men att det var skit kul vte jag inte. haha. i morgon blir det till skolans bänkar igen. men dock känen rjag mig dålig men vi får se hur jag mår i morgon.

neej asså jag ska sova lite nu så PÖSSSSSPÖSSSSSSSS


RSS 2.0